Verzendbeleid

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 13:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Zo kunt u het pakket al de volgende dag in huis hebben.

Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn niet alle producten voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk via de e-mail van op de hoogte en kunnen wij voor ontbrekende producten eventueel een alternatief product voorstellen. Indien u hier geen gebruik van wenst te maken zal het bedrag van het ontbrekende product binnen 14 dagen worden teruggestort op uw rekening.

De verzendkosten voor alle leveringen binnen Nederland zijn € 5,95. Op dit moment is het alleen mogelijk om te verzenden binnen Nederland.

De levering verloopt via de pakketbezorger van DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Wanneer u niet thuis bent bij de bezorging van uw pakket probeert de bezorger het pakket bij de buren te bezorgen. Wanneer de buren niet thuis zijn of het pakket niet willen aannemen ontvangt u een briefje in de brievenbus om een nieuwe afspraak te maken. Binnen 5 werkdagen moet er een nieuwe afspraak gemaakt worden anders wordt het pakket retour gestuurd. Het pakket opnieuw opsturen zorgt voor extra kosten voor de klant.

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We verzoeken u om klachten bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@moccafood.nl.